de droomritme methode

De Droomritme methode is ontwikkeld door Stephanie Molenaar, slaapdeskundige. Het is ontstaan vanuit de praktijk en gebaseerd op onderzoek. Het is een unieke Nederlandse methode die inmiddels al meer dan 10 jaar bestaat en al vele ouders en hun kleintjes de weg naar dromenland heeft gewezen.

Holistisch

De methode onderscheidt zich door het holistische karakter. Er wordt niet alleen gekeken naar slaap, maar ook naar alle factoren daaromheen. Er kan tenslotte nog zoveel meespelen dat ook van invloed is op het slapen zelf. Denk bijvoorbeeld aan voeding en onruststokers als reflux en allergieën, maar ook bijvoorbeeld aan zaken als de slaaphygiëne. Door waar nodig eerst aan deze factoren te werken, zorgen we dat de weg volledig vrij is om het slapen vlot te gaan trekken. En krijg je een mooi compleet plan, volledig op maat.

Liefdevol

Kenmerkend voor de methode is ook dat het écht liefdevol is. Geen moeizame trajecten met veel huilen, maar kleine stapjes met zo min mogelijk traantjes. Responsiviteit, hechting en kindgerichtheid staan centraal binnen de Droomritme werkwijze. Als Droomritme coach stem ik hierbij zoveel als mogelijk af op jouw wensen als ouder en bij wat past bij de leeftijd en ontwikkeling van je kleintje. Zodat je een advies krijgt dat echt goed op jou en je kindje is afgestemd, en je op een fijne manier kunt gaan werken aan meer rust.

#slaapcoach_milou